Voor wie is de Grote Trek

De Grote Trek is een evenement voor alle sympathisanten, oud-leden en leden van jeugdbewegingen.

Hoe moet ik inschrijven?

De Grote Trek is een gratis evenement. Je hoeft niet op voorhand in te schrijven. We spreken af op zondag 5 mei 2019 om 5u ‘s morgens aan de Oude Kerk in Berchem (Grote Steenweg). Je kan ook later aansluiten; er is ontbijt in Lier in het VTI (Kruisbogenhofstraat) om 7u30. Vertrek vanuit Lier is voorzien om 8u15. Lunch is voorzien om 13u op de terreinen van BEKAF te Aarschot. Vertrek uit Aarschot is om 14u. Aankomst te Scherpenheuvel om 16u.

Is er medische verzorging?

Er is vanuit het Rode Kruis begeleiding voorzien.

Waarom zou ik meedoen?

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen reden om mee te doen. Sommigen doen het voor de sportieve uitdaging, anderen als bedevaart, nog anderen vooral voor de bijzondere vriendschappen die onderweg worden gevormd. Iedereen is welkom, elk vanuit de eigen overtuiging.

Wat moet ik meenemen?

Je voorziet zelf in voldoende drinken en eten. Onderweg kan je indien nodig uiteraard hier en daar wel een bakker, winkel of drankautomaat aantreffen. Neem naargelang het weer best ook een regenjas en/of bescherming tegen de zon mee. Goede wandelschoenen zijn een must. Wie wil, wordt aangemoedigd om zijn/haar uniform van de jeugdbeweging aan te doen. Tijdens de donkere uurtjes in de ochtend is een fluo-hesje ook sterk aan te raden.

Hoe geraak ik terug in Antwerpen?

Er is geen gezamelijk vervoer voorzien. Je dient dus zelf te voorzien in je vervoer naar huis.